Köksrenovering Stockholm

Vi lyfter ditt hem med en köksrenovering

Är det dags att renovera köket? Välkommen att kontakta oss! Vi har utfört många lyckade köksrenoveringar och vet vad som krävs av funktion, bekvämlighet och design för att motsvara våra kunders förväntningar på ett drömkök.

Köket är hemmets hjärta och vi kan hjälpa dig att skapa en riktigt trivsam miljö med en köksrenovering i Stockholm.


köksrenovering Stockholm

Viktigt att anlita kunniga hantverkare

När det är dags att renovera köket är det viktigt att anlita en kunnig och certifierad firma – inte minst för att kök räknas som våtutrymmen och därför måste renoveras efter speciella byggregler. Hela vårt hantverkargäng är certifierat med våtrumsbehörighet enligt branschens regler och riktlinjer. Vi lämnar aldrig en renovering utan att ha utfört ett gott arbete.

Den stora kunskap och breda erfarenhet vi har skaffat oss genom åren gör att vi kan på oss såväl stora som små köksrenoveringar. Vi utför köksrenovering i Stockholm åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Bred kompetens inom köksrenovering i Stockholm

Tack våra breda kunskaper och stora nätverk av kompetenta hantverkare kan vi renovera ditt kök i form av en heltäckande totalentreprenad – du behöver bara ha kontakt med oss under hela din köksrenovering. Här är några av de tjänster vi kan utföra inom ramen för en köksrenovering:

  • VVS-arbeten
  • Elarbeten
  • Montering av interiör
  • Kakel och klinkers
  • Golvläggning
  • Målning
  • Dörrbyte

Nöjda och trygga kunder är vårt mål

Som kund ska du känna sig trygg under hela projektets gång. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi är med vid planeringen och din arbetsledare är alltid tillgänglig och ser till att allt fungerar enligt planen när vi genomför en köksrenovering. Alla våra medarbetare är behöriga inom konstruktion och vatteninstallation och har stor kompetens inom allt som har med köksrenovering att göra.

Viktigt med ordentliga förberedelser

Ju bättre förberedd du är inför en köksrenovering desto smidigare kommer arbetet att gå. Beroende på hur stor renoveringens omfattning är så kan du behöva vara utan ugn, spis, kyl och frys under en period – något som är bra att ha i åtanke innan processen påbörjas. Dessutom är det alltid bra att vara säker på att den inredning du väljer är tidlös och attraktiv över längre tidsperiod. På det sättet minskar risken att du tröttnar på det kök du valt att investera i.

Välkommen att kontakta oss så kan vi bli din kompetenta och trygga partner inom köksrenovering i Stockholm.

Din byggfirma i Stockholm – allt inom köksrenovering