Snickare Stockholm

Snickare i Stockholm som hjälper dig

Vi kan hjälpa dig med alla olika typer av snickeriarbeten. Våra duktiga snickare bistår dig från början till slut med att planera, köpa in och frakta material samt städa upp när arbetet är klart. Deras arbete är alltid värdehöjande och högkvalitativt. 

Altanbygge, ombyggnationer, innerväggar, utbyggnationer, kök, sovalkover och mycket mer kan vi åta oss. Vi har alla de certifieringar och den kunskap som behövs för att arbeta i såväl kök som med ytterväggar. En bra lösning kan göra hela skillnaden för en välfungerande vardag. 

Kontakta oss och berätta vad du behöver så återkommer vi med en kostnadsfri offert!


snickare Stockholm

Dags att bygga innervägg?

Att bygga innervägg kan vara en praktisk investering. Ett extra rum kan användas till mycket. Exempelvis kan man ha rummet som kontor, studio, garderob eller förvaring, gym, barnrum och mycket mer. Berätta för oss vad ni planerar att ha rummet till så kan vi anpassa innerväggen efter era önskemål. Ska ni exempelvis bygga ett lekrum till barnen, kontor eller en hemmastudio kan det vara lämpligt med extra ljuddämpning så att höga ljud inte stör varken dig eller omgivningen. 

Vi kan även bygga in hyllor i väggen eller göra andra smidiga lösningar. Till exempel kan man sätta fönster i en innervägg och på så vis få in naturligt ljus även om rummet inte har några fönster som vetter ut från huset. 

Spara utrymme med platsbyggda möbler

De flesta tycker att det skulle vara bra med lite mer utrymmen men det är inte alltid som man kan eller vill bygga ut. En möjlighet är att bättre ta vara på den ytan som man har och satsa på platsbyggda möbler. 

Vi hjälper er gärna ta fram en plan på hur ni kan utnyttja er rum bättre med platsbyggd inredning.

Hos oss kan ni få hjälp att bygga: 

  • Alkover 
  • Sängar med förvaring
  • Walk in closets
  • Platsbyggt skrivbord
  • Infällda hyllor 
  • Uppfällningsbara matbord
  • Hall möblering 
  • Köksinredning
    …och mycket mer. 

Få det precis som du vill ha det och alltid drömt om. Låt oss bistå er i att nyttja oanvänt utrymme i er lägenhet eller villa mer praktiskt och effektivt!

Bygg en vacker uteplats

Vi bygger balkonger, altaner, terrasser och lusthus. Använd din tomt och bygg en vacker uteplats för middagar, avkoppling och lättillgängligt uteliv. En fin terrass eller altan är en underbar plats att ha under hela sommarhalvåret. Det blir som ett extra rum där vänner och familj kan umgås, där du kan träna eller bara koppla av. Om det behövs så hjälper vi dig ta fram de handlingar som behövs för bygglov.

Bor du på ett blåsigt område? Vi kan bygga effektiva vindskydd så att du slipper ovälkomna vindar. Har du nyfikna grannar? Då kan ett insynsskydd hjälpa. Vi kan även bygga tak över  terassen, balkongen eller altanen för att skydda mot nederbörd eller avgränsa området med ett staket runt omkring. 

Är du ute efter något mer exklusivt kan kanske ett lusthus vara något för er familj? Ett lusthus blir ett smycke för trädgården och en rofylld plats som ni kan njuta av året runt. 

Låt oss hjälpa dig att skapa din drömlägenhet