Om oss

Kompetenta bygg- och städtjänster

Välkommen till It’s Personal AB. Sedan 2019 har vi tillhandahållit städ- och byggtjänster med fokus på kvalitet, miljö och människor.

Vi har över 40 års gemensam erfarenhet av städ och service och kan idag erbjuda våra tjänster till privatkunder och företag i hela Stockholm. Våra medarbetare är handplockade för en känsla för detaljer och en vilja att alltid ställa upp för kunden.

Vårt arbete innebär kontinuerlig revidering av våra rutiner för att minska vårt ekologiska fotavtryck och för att bekämpa spridningen av virus och bakterier. Vi vidareutvecklar ständigt våra städmetoder vilket säkerställer rätt utförande för varje enskilt objekt.

Genom att anlita oss vid en lägenhetsrenovering så får du en trygg hand att hålla genom hela arbetet. Vi är med dig från planeringen, där vi gemensamt hittar en lösning tillsammans med dig, till själva slutbesiktningen.

Våra anställda – vår trygghet

Vår personal är vår främsta tillgång och vi vet att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb. Oavsett hur mycket vi spenderar på marknadsföring och annonsering så är det bästa sättet att skaffa nya kunder också att hela tiden göra korrekta jobb. Våra anställda har de bästa villkoren och de jobbar mot en värdegrund som vi tagit fram. Då de är ute på jobb så representerar de oss och de värderingar vi står för.

Vi är väl försäkrade och om det oförutsedda skulle ske så kan du som kund känna stor trygghet med att du inte blir lämnad vind för våg. Vi tar alltid ansvar. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Din byggfirma i Stockholm - allt inom kök, badrum, måleri och golv!