Om oss

Erfaren byggfirma i Stockholm

Vi är en erfaren byggfirma i Stockholm som åtar oss alla typer av byggprojekt och som har lång vana av exempelvis mer komplexa projekt som badrumsrenoveringar. 

Vårt team består av utbildade hantverkare som sätter en ära i att alltid leverera resultat av högsta kvalitet - till överenskommet pris och inom avtalad team. Beroende på vilket typ av uppdrag vi anlitas för så handplockar vi hantverkarna utifrån deras olika spetskompetenser - allt för att du som beställare ska få ett resultat av högsta kvalitet. 

Vi använder oss av ny teknik och ser till att implementera moderna lösningar inom vår verksamhet, allt för att kunna leverera de mest effektiva och prisvärda metoderna inom byggbranschen till våra kunder. 

Oavsett uppdragets storlek eller komplexitet så kan du räkna med ett rakt igenom professionellt och fackmannamässigt arbete när du väljer oss. Du står i centrum och dina önskemål, behov och krav är ledord som vi följer genom hela projektet. Vi vill alltid ha nöjda, återkommande kunder som rekommenderar oss vidare. För att nå det målet finns inga genvägar. Det är leverans, in i minsta detalj, som gäller. 

Kunden i fokus - oavsett uppdrag 

Vi har som mål i att alltid leverera resultat av högsta kvalitet där arbetet utförts i enlighet med de normer, regler och föreskrifter som finns. Som kund till oss så ska du känna trygghet - och delaktighet. Vi arbetar kommunikativt och ser till att hålla dig uppdaterad och ajour med vad som händer. Du är med på resan - oavsett vad du behöver hjälp med. 

Vårt team av dedikerade hantverkare är vana vid att arbeta tillsammans och det borgar för effektiva jobb där ledtiden och onödiga flaskhalsar försvinner. Väljer du oss så väljer du inga hantverkare som står bredvid och tittar på: alla vet vad som ska göras och när insatsen ska ske. 

Vi åtar oss alla typer av uppdrag och kan erbjuda våra byggrelaterade tjänster till privatpersoner, fastighetsägare och företag - allt inom Stockholm med omnejd. Behöver du hjälp av en professionell byggfirma som alltid sätter en ära i att leverera resultat av absolut högsta kvalitet och där du som beställare är i centrum? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte. 

Din byggfirma i Stockholm - allt inom kök, badrum, måleri och golv!