Lägenhetsrenovering Stockholm

Vi tar ett helhetsgrepp på ditt renoveringsprojekt | 070-01 04 202

Om oss

EA Construction har en tydlig plan med vår verksamhet och det är att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi anser att det har saknats helhetsentreprenad i Stockholm vilket har lett till att olika projekt har tagit längre tid – och blivit dyrare – än nödvändigt.

Genom att anlita oss vid en lägenhetsrenovering så får du en trygg hand att hålla igenom hela arbetet. Vi är med dig från planeringen, där vi gemensamt hittar en lösning tillsammans med dig, till själva slutbesiktningen. Att vi i dagsläget har 22 stycken kompetenta personer med olika specialiteter direktanställda gör detta möjligt.

Våra anställda - vår trygghet

Vår personal är vår främsta tillgång och vi vet att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb. Oavsett hur mycket vi spenderar på marknadsföring och annonsering så är det bästa sättet att skaffa nya kunder också att hela tiden göra korrekta jobb. Våra anställa har de bästa villkoren och de jobbar mot en värdegrund som vi tagit fram. Då de är ute på jobb så representerar de oss och de värderingar vi står för.

Vi jobbar mot Gjensidige Försäkringsbolag och om det oförutsedda skulle ske så kan du som kund känna stor trygghet med att du inte blir lämnad vind för våg. Vi tar alltid ansvar. Välkommen att kontakta oss redan idag!

 

Din byggfirma i Stockholm - allt inom kök, badrum, måleri och golv!