TOTALENTREPRENAD

Totalentreprenad - ett tryggare val 

I samband med att större projekt - exempelvis en omfattande lägenhetsrenovering - ska genomföras, kan många privatpersoner lockas av att anlita flera mindre företag. Man tar in offerter från elektriker, från snickare, från rörmokare och så vidare och väljer de mest prisvärda alternativen. I de flesta fall blir detta ändå onödigt dyrt när man väl ska summera projektets totala kostnad.

Att välja totalentreprenad är en bättre och tryggare lösning. Vi har lång vana av att ta oss projekt från start till mål och av att ta det helhetsansvar som totalentreprenad innebär.

 Kontakta oss och berätta vad du behöver så återkommer vi med en kostnadsfri offert!


snickare Stockholm

Totalentreprenad - vi tar över ansvaret 

Ser man till totalentreprenad så innebär det att vi tar över ansvaret för ditt projekt. Ska du genomföra en omfattande renovering så innebär detta att du också ansvarar för all samordning och dessutom så är det du som ska se till att det är en trygg och säker arbetsmiljö att vistas i. 

Problemet är att få privatpersoner har vana av samordning. När ska elektrikern vara på plats, när ska rörmokaren komma och vad händer om någon blir sjuk eller om arbetet drar ut på tiden? Kostnaderna kan sticka iväg. En sysslolös hantverkare är en väldigt dyr hantverkare. 

Genom att välja oss för totalentreprenad så tar vi över allt detta och kan med trygg hand lotsa oss fram från start till mål i ditt projekt. Vi ser till att de hantverkare som behövs är på plats när de behövs och vi har utmärkta samarbeten med många skickliga underleverantörer. 

Totalentreprenad - säker väg från start till mål

En stor fördel med att välja totalentreprenad är att det ger mindre utrymme för missförstånd och brister  i kommunikationen. Vi arbetar med rak och tydlig kommunikation och ser till att alla hantverkare är väl införstådda med vad som ska göras - och när det ska ske. I slutändan innebär detta också en trygghet där resultatet blir bättre. 

Allt arbete dokumenteras och utförs på ett fackmannamässigt sätt. Det senare är viktigt för dig som beställare. Skulle en framtida olycka visa sig så har du svart på vitt att din renovering skett i enlighet med de vedertagna byggregler, normer och föreskrifter som finns - något som försäkringsbolag idag ställer höga krav på. Vårt mål är att alltid erbjuda dig som beställare en trygg och säker resa, hela vägen från start till mål. 

Totalentreprenad - beställaren hålls uppdaterad 

Du lägger över allt ansvar på oss när du väljer totalentreprenad, men det innebär inte att du hålls utanför projektet. Tvärtom: vi ser till att du hela tiden hålls uppdaterad och ajour med hur allting fortlöper. En kontaktperson utses till dig och du kan när som helst ringa, ställa frågor och i övrigt kolla hur allting ser ut. 

För oss är detta jätteviktigt. Det är din renovering det handlar om och du har alltid sista ordet. Vill du göra ändringar och korrigera vissa saker så ska detta vara möjligt att göra. Vi arbetar alltid med kunden i centrum och ser till att vägarna för kommunikation är raka och har högt i tak.

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte! 

Anlita oss för totalentreprenad